Értékeink

A Valoro Consulting létrejöttét intenzív, nagyon hatékony és szakmailag kihívó közös feladatoknak köszönhetjük, aminek következménye volt az az igény, hogy továbbra is ilyen formában dolgozzunk, működjünk együtt és hozzunk létre értékeket.

Évtizedes tanácsadói, szervezetfejlesztői, tréneri és coach tapasztalataink alapján a szervezetfejlesztési, menedzsment tanácsadói, valamint tréneri eszköztár és megközelítésmód integrációjában hiszünk. Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbbször szakma-határterületi együttműködésre van szükség a valós megoldások létrehozásához, legyen szó akár szervezet-, menedzsment-, HR rendszer-, vagy kompetencia-fejlesztési kihívás megválaszolásához.

Ezért magunk is valódi projektműködésben, keresztfunkcionális együttműködésben, a csoport szinergia kiaknázásában hiszünk. A valódi együttműködés tanácsadó és ügyfél között nagyfokú odafordulást, valós figyelmet, a diagnózis felállításához, majd a fejlesztési folyamat kialakításához és megvalósításához pedig nélkülözhetetlen elmélyülést és elhivatottságot igényel.

Tovább: Csapatunk

Tovább: Referenciáink

A Valoro GDPR szabályzata