XSense

/XSense
XSense2022-11-07T20:30:05+01:00

Hogy a tudás észrevétlenül beivódjon, és a változási folyamatok gyorsan végigfussanak a szervezeten.

Bite size -XS tudáselemek XL hatással

Gyors elérés és hatásos változás-menedzsment

Teljes szervezet költséghatékony tréningezése

Új platform bevezetés nélkül

„Tetszett a sallangmenetes stílus, a rövid és lényegretörő anyagok. Ezeknek a 10 perces tanulásoknak könnyű volt helyet találni a napomban.”
Felhasználó

„Az új tudás egyszerre kezdett el dolgozni a cégünkben, az új szokások és viselkedési minták által pedig igazi kultúraváltás indult el.”
HR munkatárs

„Néha az evidenciák kimondása és jó stílusban tálalása pillanatok alatt hatást ér el. A vezetők támogatása is jól illeszkedett”
Képzés-fejlesztési szakértő

TUDÁS, KOMPETENCIA ÉS SZERVEZETI ÉRTÉK ÁTADÁSA TERMÉSZETES MÓDON

Légy összhangban a megváltozott tanulási szokásokkal

5-10 percben feldolgozható, változatos tudáselemek, tanulási impulzusok heti modulokban.
Hatékony és rugalmas online képzési megoldások, melyek lépést tartanak a változások ütemével és illeszkednek az egyéni tanulási stílusokhoz.

Flow-ban tartjuk a tanulást

Triggerekkel, visszatérő és változatos tanulási impulzusokkal tartjuk fenn a tanulási motivációt​.  Cselekvési tippekkel támogatjuk az új szokás bevezetését és megszilárdítását.
Egyszerre érheted el minden kollégádat naprakész információkkal, figyelemfelkeltő és könnyen érthető tartalmakkal.

Testre-szabott vagy kész tartalmak

Az XSense egy hatékony digitális tanulási módszertan, mely egyedi, rátok szabott tartalmakkal segíti az új készségek és kulturális elemek bevezetését vagy a meglévő értékkészlet megszilárdítását.
Ugyanakkor hozzáfértek kész, azonnal használható tananyagokhoz is.

Meglevő platformra épülő

Nem kell új platformot bevezetned, hogy elérd a fejlesztési célokat​Meglévő IT infrastruktúrátokra vagy általunk működtetett platformra is építhetjük új tudásközpont​otokat.

Több mint 10 éve támogatjuk az egyéni és szervezeti fejlődést, hiszünk az innováció erejében és abban, hogy a technológia segítségével hatékonyabb szervezet- és kompetenciafejlesztési folyamatok alakíthatóak ki, hogy az egyéni fejlődés és a szervezeti célok könnyebben összekapcsolhatóak általa.

hello@valoro.hu

Küldetésünk digitális képzések, komplex e-learning tananyagok készítése és rendszerek bevezetése.
Digitális oktatási szakértők és szoftverfejlesztők vagyunk, követjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínálunk az általunk készített tananyagokban és rendszerekben.

hello@klippe.hu

FÓKUSZUNK AZ EGYÉNI ÉS  SZERVEZETI FEJLESZTÉS

Ez hívta életre a digital learning megoldást

HASZNÁLD VÁLTOZATOS­ TERÜLETEKEN

Egyéni készség- és kompetencia­fejlesztés​

Akár az egész szervezetet érintő kompetenciák fejlesztését megvalósíthatod XSense tananyagokkal: pl. hatékony hibrid működés, meeting kultúra, új szokások bevezetése.

Szervezeti átalakítások és változáskezelés

Digital learning támogatással a változáskommunikáció valóban eléri célját. Legyen az bármilyen  ​szervezeti átalakítás, agilis transzformáció, hibrid működés vagy growth mindset bevezetése.

Onboarding folyamatok

Rugalmas és könnyen testre-szabható tartalmakkal támogatva, a beillesztési folyamatok tökéletes munkavállalói élményt biztosítanak.

Kultúrafejlesztés, értékátadás

Attitűdformáló tananyagokkal  támogathatod a vezetői- és szervezeti kultúrafejlesztését,  vagy szervezeti értékek megszilárdítását. (pl. visszajelzés kultúra, felhatalmazó vezetés)

AMITŐL MŰKÖDIK

5-10 percben feldolgozható, a figyelmet és a tanulási motivációt folyamatosan fenntartó változatos bite size tartalmakkal adod át a tudást.

Az XSense-ben mindenki megtalálja a saját tanulási stílusához illeszkedő tartalmakat, legyen auditív, vizuális, vagy a learning-by-doing tanulási stílussal rendelkező.

TESTRESZABHATÓ ­TARTALMAINK

Ti milyen tudást szeretnétek elültetni a szervezetben? Válassz az ajánlott témáink közül, mi testraszabjuk vagy segítünk a saját igényeitek megvalósításában

TÁMOGASD PRAKTIKUS TUDÁSSAL AKÁR TÖBB SZÁZ MUNKATÁRSADAT EGY IDŐBEN KÖLTSÉGHATÉKONYAN

Valoro Consulting Kft.
Address: 1123 Budapest, Alkotás u 17-19

Data policy
Copyright 2022 | Valoro

    WordPress PopUp Plugin