How we work?

/How we work?
How we work?2022-07-24T19:22:42+01:00

How we work?

Hiszünk a tudás-megosztásban, ezért a velünk dolgozó szervezeteknek, csapatoknak, vezetőknek nem pusztán szolgáltatást nyújtunk, hanem velük együtt gondolkodva, partnerként, közösen munkálkodunk az értékteremtésben.
A szervezetfejlesztés során olyan folyamatokat alakítunk ki, melyek később önjáróan, már a közreműködésünk nélkül is eredményesen funkcionálnak.

ELŐKÉSZÍTÉS

MI FONTOS NEKÜNK EGY FEJLESZTÉS ELŐTT?

Előkészítő beszélgetések során megismerjük a csapatot és a kihívásaikat. Feltárjuk a tünetek mögötti valódi problémát, amihez egyedi tematikáinkat igazítjuk.

Megtanuljuk a szervezet speciális fogalomrendszerét és megértjük a különböző felelősségi szinteket.

Segítünk a szervezetnek definiálni azokat a fájdalompontokat és célkitűzéseket, amikre aztán a fejlesztés fókuszát irányítjuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tapasztalatokra és a konkrét kihívások megismerésére.

IMPLEMENTATION

AZONNAL HASZNÁLHATÓ TUDÁS ÁTADÁSA

A fejlesztési folyamataink előnye, hogy a csoportos tanulási módszereket a tudás megerősítését szolgáló bite-size learning elemekkel egészítjük ki (pl. e-learning, tudásfelhők, video learning,  on-the-job feladatok stb.), így a résztvevők sok apró, fejlődést szolgáló impulzussal, feladattal, gyakorlási helyzettel találkoznak, ami biztosítja a tanultak elmélyülését, gyakorlatba épülését.

Fejlesztéseink során lehetővé tesszük, hogy a résztvevők párokban is gyakorolhassanak, de modellezünk helyzeteket színészek segítségével is.

Nézd meg, hogy dolgozunk színészekkel</ő>

BEVONÓ, INTERAKTÍV, ÉLMÉNYGAZDAG FEJLESZTÉSEK​ET SZERVEZÜNK – ONLINE IS!

A mi online fejlesztéseink módszertanilag teljesen megegyezőek az offline tréningekkel, akár hibrid megoldásként is összeilleszthetőek: bevonó, pörgős, élménygazdag fejlesztések, izgalmas gyakorlatokkal, közös gondolkodással.​

MÓDSZERTANI SOKSZÍNŰSÉGRE ÉPÍTÜNK

Legyen szó akár online, offline, vagy hibrid környezetről, mi a résztvevők igényeire szabott, változatos tartalmakkal segítjük a fejlődést. Professzionális platformokon, innovatív eszközök használatával, kihasználva a digitális világ sokszínűségét, játékosságát és értékeit.

FOLLOW-UP

TANULTAK FINOMHANGOLÁSA A MINDENNAPOKRA

Az utókövető alkalmak célja, hogy megtartsuk a szervezetet azon a tudásszinten, amit elértünk a fejlesztés során.

Mérjük, hogy sikerült-e elérni a célt, amit partnerünk a folyamat elején meghatározott.

Tapasztalataink és a résztvevők benyomásai alapján stratégiai tervet, adatokkal alátámasztott hasznos körképet csatolunk vissza a HR-es kollégáknak.

A fejlesztést követően még 21 napig aktívan biztosítjuk a résztvevőknek, hogy elérhessék a trénert és feltehessék kérdéseiket.

WordPress PopUp Plugin