Hogyan dolgozunk?

/Hogyan dolgozunk?
Hogyan dolgozunk?2022-02-28T23:05:08+01:00

HOGYAN DOLGOZUNK?

Hisszük, hogy a valódi változások egy szervezet életében a folyamatos fejlesztés eredményeként valósulnak meg.
Megközelítésünk lényege a folyamatszemléletű, ügyfélhelyzetre szabott gondolkodás.

Komplex felmérés: a probléma megértése

A fejlesztéseket megelőzően előkészítő beszélgetéseket tartunk, melyek célja, hogy segítünk a tünet mögött feltárni a valódi problémát.

A fejlesztési folyamattól függően a felmérés során az interjúkon túl alkalmazunk teszteket, különböző digitális megoldásokat, hálózatkutatást, a szervezeti pillanatkép felállításához.

Megvalósítás: azonnal használható tudás átadása

Miért dolgozunk színészekkel a fejlesztések során?

A.C.T. (Active Competence Trainig) módszertanunk során a résztvevők színészekkel, élő helyzetekben alkalmazzák és gyakorolják a tréning során tanultakat, így azokat azonnal képesek alkalmazni munkájuk során.

MEGVALÓSÍTÁS

Használ Ön appokat munkája során?

Mi is! Számos digitális megoldás is hozzájárul projektjeink sikeréhez, legyen az gamifikált e-learning, elégedettség felmérés, brainstorming alkalmazás, hálózatkutatási megoldás, vagy a vezetők fejlődését támogató mobile learning applikáció.

MEGVALÓSÍTÁS

Megtérülés

A fejlesztéseket követően méréssel, utókövetéssel nem csak a megtérülés, fejlődés mutatható ki, hanem a választott módszerek sikerességét is nyomon lehet követni.

Utókövetés – Tanultak finomhangolása a mindennapokra

Mennyi idő kell egy új szokás kialakításhoz?
Az utókövető alkalmak célja, hogy változatos módszerekkel megtartsuk a csapatot, az egyént azon a tudásszinten, amit elértünk a fejlesztés során, és segítsük a folyamatos beépülést az új készségek finomhangolásával.

TALÁLKOZZUNK!