Kiemelt módszereink

/Kiemelt módszereink
Kiemelt módszereink2022-10-17T21:23:40+01:00

KIEMELT MÓDSZEREINK

TRÉNING SZÍNÉSZEKKEL

Tapasztalatunk alapján a tréning résztvevők a szimulációs módszertanokat előnyben részesítik, mert az élő helyzetek élményével mélyebb megértést és tudást szereznek. Az A.C.T. (Active Competence Training) módszertan során az elméleti tudás gyakorlati aktiválása történik meg színészek közreműködésével.
A résztvevők a színészek segítségével modellezett élő helyzetek során gyakorolják a megszerzett ismereteket. Ez nagyobb önbizalmat ad a résztvevőknek, így azonnal képesek lesznek munkahelyi szituációkban alkalmazni a tréningen tanultakat, azok hosszútávon képesek beépülni a mindennapokba.

Ismerd meg módszerünket!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Saját helyzetek

A résztvevők saját, mindennapi helyzeteiket, kihívásaikat hozzák a tréningre, melyeket színészek segítségével jelenítünk meg.

Nincs szerepjáték

A résztvevők önmagukat adják a modellezés során, nem kell senkit eljátszaniuk, így megismerjük ki hogyan viselkedik a való életben, ez lesz a fejlesztés kiindulópontja.

Biztonságos közeg

A résztvevők a tréningen tanult eszközök, módszerek alkalmazását gyakorolják a színészekkel.

Kíváncsivá tettük? – Ismerje meg élőben hogyan dolgozunk a színészekkel!

Igényeljen ingyenes tréning demót, mely során improvizatív színészeinkkel bemutatjuk hogyan működik az ACT módszertan.
Ahogy a tréningeket, úgy a demokat is igények szerint tartjuk online és offline formában.
Időtartam: 1-1,5 óra

ONLINE TRÉNINGEK

Ahogy az online működés már természetes részévé vált életünknek, úgy a digitális platformokon keresztüli készségfejlesztés is utat tört magának a Valoro életében.

Az elmúlt években egyre többször találkozunk azzal az igénnyel, hogy a hagyományos face-to-face tréningek mellett találjunk megoldásokat online készségfejlesztésekre, mely valódi párbeszédre és csoportos munkára ad lehetőséget. Ezen igényre válaszolva fejlesztettük ki online tréning módszertanunkat, ahol a résztvevők egy professzionális classroom alkalmazáson keresztül csatlakoznak a tréninghez.

Több száz órányi online tapasztalat

01

Számos offline tréninget implementáltunk digitális környezetbe, így tapasztalatunk van abban hogyan lehet a kifejezetten offline gyakorlatok az online térhez alakítani.

02

Ezen kívül számos online workshop, brainstorming, retrospektív, projektmeeting, stand-up és csapatépítő áll a hátunk mögött melyek megvalósítására felkutattuk és megismertük a legalkalmasabb programokat.

03

Több száz órányi online fejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően széles módszertani és csoportdinamikai eszköztárat építettünk, melyek az élvezetes és hatékony online fejlesztések szolgálják.

MIÉRT JÓ A SZERVEZETNEK AZ ONLINE TRÉNING?

Innovatív HR

Az újszerű, hatékonyságra törekvő tréning megoldások bevezetése az innovatív HR képét alakítja ki a szervezet tagjaiban, és növeli a szervezeten belül a HR presztizsét

Költséghatékony

Az online tréning nem igényel terembérletet, nem kötődik hozzá sem utazási sem catering költség, és eszközszükséglete sincs. Az online oktatótermet mi biztosítjuk. Emellett az online tréningek kevesebb szervezést igényelnek.

Eredményesebb bevonás

A fél napos fejlesztésbe a nehezen aktivizálható, introvertált, illetve jellemzően elfoglalt vagy vidéki munkatársakat is be tudja vonni a HR, ezáltal a szervezet fejlesztő folyamatai széleseb körnek várnak előrhetővé.

XSENSSE DIGITAL LEARNING

XS tudáselemek XL hatással

A fejlesztések terén is vedd fel a ritmust az elmúlt két év változásaival!
Az elmúlt években életritmusunk felpörgött, így a tanulási szokások is megváltoztak.
A munkatársak zsúfolt mindennapjaiba ma már nehezen fér bele több óra E-learning, vagy tréning.

Ezért egy olyan digitális képzési megoldást fejlesztettünk, amely rövid, pár perces tanulási impulzusokkal segíti a készségfejlesztést, új szervezeti szokások bevezetését vagy és épp az onboarding folyamatok tudásátadását

Játékok, videók, infografikák, podcastek, cselekvési tippek, tudásfelhők mind részei az digital learning termékünknek, mely révén az egész szervezet, minden munkavállalója egyszerre elérhető, idő- és költségtakarékosan, új rendszer bevezetése nélkül, saját rendszereiteken kialakítva.

ALKALMAZÁSOK, AMIKET SZERETÜNK

vedamo3

Miért használunk digitális megoldásokat?

Szeretünk elöl járni a szakmában és a szakmai frissességhez hozzátartozik, az újszerű, digitális megoldások folyamatos keresése és alkalmazása.
Munkánk során egyre többször dolgozunk fiatal, Y, Z, generációs vezetők fejlesztésével, akik már kicsit másképp tanulnak, gyorsabb, frissebb, praktikus megoldásokat várnak a fejlesztések során.

Néhány online megoldás, amit alkalmazunk projektjeink során:

 • Indivizo – Videóinterjú alkalmazás

 • Vedamo – Online Classroom alkalmazás

 • CX-Ray – Hálózatkutatási szoftver

 • Miro – Agilis munkát és online workshopokat támogató digitális whiteboard

 • Quantified Company – Elégedettség felmérés

 • Act 2 Manage – Vezetőfejlesztési mobile learning app

Érdekel valamelyik szervezetfejlesztési eszköz?

SZEMÉLYISÉGTESZTEK

Szívesen használunk személyiség-és kompetenciamérő teszteket a fejlesztési folyamatokba építve, mert a hétköznapok tapasztalatán túl segít felmérni a munkatársak pszichés működését, preferált viselkedési stílusát, illetve legfontosabb erősségeiket és a fejlesztendő területeket. A kapott eredmény alapját képezheti a személyre szabott, leghatékonyabb fejlesztési terv kialakításának.​

Hol lehet leginkább hozzáadott értéke a teszteknek?

 • kiválasztási folyamatokba építve, az adott munkakörhöz kapcsolódó elvárásokra szabva
 • egy együtt dolgozó csapat erőforrásainak feltérképezésére
 • vezetőfejlesztési folyamat (tréning, coaching) megkezdésekor a legfontosabb
  vezetői kompetenciák, az ideális vezetői profil és kockázati tényezők felmérésére
 • tehetséggondozó, mentoring programok kialakításakor

SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS ÉS VISSZAJELZÉS

Minden, általunk használt mérőeszköz kiértékelését akkreditált tanácsadóink végzik.
A riportok önmagukban nem kerülnek átadásra: eredmények értelmezését és az értékeltnek való visszajelzést mindenkor tanácsadói támogatással valósítjuk meg.

ASSESSMENT & DEVELOPMENT CENTER

A jelölt múltja vagy a kompetenciái fontosabbak?

Az Assessment illetve Development Center szervezett keretek között működő 0,5-1 napos program, amely az egyén kompetenciáinak feltérképezését szolgálja.
A viselkedés megfigyelésre irányuló feladatok, szimulációs gyakorlatok komplexebben mérik és megfigyelhetőbbé teszik a kompetenciákat, mintha csak teszteket vagy interjút alkalmaznánk.

Minél jobban illeszkedik a jelölt kompetenciája a pozíció által támasztott követelményekhez és a szervezeti kultúrához, annál nagyobb a valószínűsége a beválásnak, a jelölt jó teljesítményének.

AC

Nézze meg mit gondolnak ügyfeleink az online Assessment Centerekről és az együttműködésünkről!

Online Assessment Center

Büszkék vagyunk rá, hogy több partnerünk recruitment folyamatát újíthattuk meg online Assessment Center módszertan bevezetésével.

A több mint 80 online Assessment Center program tapasztalatai azt mutatják, hogy az online módszertannak helye lesz az offline működésben is, hiszen nem csak a HR csapatok, de a vezetők és a résztvevők is hatékony, kényelmes és innovatív megoldásként értékelték.

Professzionális online AC módszertanunkról a Valoro Digital menüpontban olvashat.

DEMO – Ismerje meg az online vagy offline AC módszertanunkat!

Jelentkezzen ingyenes módszertani demonkra, mely során végig vezetjük a digitális platform virtuális termein, példa feladatokat mutatunk be, és válaszolunk kérdéseire.

COACHING

coaching

Nem mondjuk meg a megoldást, segítünk megtalálni

Megközelítésünkben a coaching folyamat során a coach nem szolgál kész megoldásokkal, célja az érintett résztvevő fejlődési folyamatának támogatása, elsősorban kérdések és visszajelzések mentén.

Coaching folyamataink során többfajta szemléletet is alkalmazunk, a coach mindig az adott témára vagy problémára alkalmas legjobb módszert vagy azok kombinációját választja.

Mi a team coaching célja?

A team coaching célja a jelenlegi működést akadályozó konfliktusok feloldása, a jövőbeli csapatmunkát megalapozó együttműködési formák, formálisan is elfogadott és kimondott normáknak megfelelő csoportműködés kialakítása.

teamcoaching

HIBRID COACHING

A hibrid coaching egy olyan egyéni vezetőfejlesztési folyamat, amely során a coaching és tréning módszereket ötvözve nem csupán a vezetői szereppel dolgozunk, hanem vezetői módszerekkel, gyakorlati vezetői működés fejlesztése is történik. Ebben a koncentrált fejlesztésben a shadow alkalmak során azonosított hiányterületek fejlesztése valósul meg változatos fejlesztő eszközökkel.

Hibrid_coaching

SHADOW MÓDSZER

A hibrid folyamat része a shadow módszer, mely során vezetőt napi munkavégzése közben figyeljük meg előre megbeszélt szempontok, kompetenciák alapján. Ezt követi a visszajelzés adása, a látottak feldolgozása, kapcsolódó egyéni fejlesztés meghatározás és megvalósítása.

AC

ACT AS A LEADER

A vezetői működés fejlesztésére kifejlesztett szimulációs módszertan, mely során professzionális, improvizatív színészeket vonunk be a vezető fejlesztésébe.

A módszer szakmai értéke, hogy a színész képes a karaktereket, helyzeteket pontosan, egymás után többször is ugyanúgy megjeleníteni, így a helyzetek megállíthatóak és mindaddig újrajátszhatóak, míg a vezető megtalálja a legjobban működő saját megoldását a helyzetre.

A színészekkel való gyakorlás, valódi, aktív tudást biztosít, hogy a vezető a tanult vezetői eszközöket és módszereket stabilan tudják alkalmazni a mindennapokban is.

Erős érzelmi hatást kiváltó élmény gazdag módszer, azonnali változást indít be.

act as a leader

Coaching programjainkat élménygazdag bevonó és interaktív online fejlesztésekként is meg tudjuk valósítani, számos professzionális digitális platform bevonásával.
Megmutatjuk, hogyan dolgozunk online!

WordPress PopUp Plugin