Valoro Digital

/Valoro Digital
Valoro Digital2023-10-11T20:13:25+01:00

Slide 00 alap 01 also eszkozta 02 bal oldali eszköztár 03 jobb oldali eszköztár 04 feladat 05 résztvevők 06 valoro digital

Szervezetfejlesztőként fontos számunkra, hogy innovatív szakmai megoldásokat alkalmazzunk partnereink fejlesztésében, saját folyamatainkat is merjük megkérdőjelezni és időről-időre megújítani. Nem tartunk a változásoktól, hanem magunk formáljuk azokat.

2020 ebben igazán jó partner volt.

Kaput nyitott előttünk, jóval több teret adva kíváncsiságunknak és innovatív szellemiségünknek. Számos hatásos fejlesztési módszertant dolgoztunk ki, változatos digitális megoldásokat vonva be az online tréningek, workshopok, és Assessment Centerek megvalósításába.

2020-ból hajtott ki a Valoro Digital brand, melyben online módszertanaink, digitális megoldásaink és partnereinkkel való közös munka tapasztalata összegződik.

Görgessen lejjebb, és nézze meg, milyen online fejlesztésekkel tudjuk támogatni szervezetüket.

01 online ac
03 online tréningek
03 online workshop
04 elarning

ONLINE AC/DC FOLYAMATOK

Mind az online, mind az offline Assessment Centereknek megvannak a maga előnyeik, azonban az elmúlt egy év több mint 80 online AC tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy hatékonyságban nincs különbség. Ugyanolyan eredményesen tudjuk megismerni a jelöltek készségeit, kompetenciáit az offline és online AC-k során. Az online AC programok kevesebb szervezést és járulékos költséget jelentenek a szervezetek számára, és lehetővé teszik a több országból történő bejelentkezést is.

Mit kapnak ügyfeleink a folyamat során?

Online AC folyamat

FELSZÁLLÁS

ONLINE FÓKUSZ

Az előkészítés során testreszabjuk az online classroomot: kialakítjuk a szobákat, és feladatokkal, instrukciókkal töltjük fel. A résztvevőknek és az értékelő csapatnak is megtanítjuk az online környezet használatát.

A NAP

ONLINE FÓKUSZ

Nagy figyelmet szentelünk a technikai koordináció gördülékenységére, ezért a termek kezelését, a résztvevők koordinálását, a digitális feladatlapok kiosztását az egyik értékelő munkatársunk végzi.

ÉRTÉKELÉS

ONLINE FÓKUSZ

Digitális értékelőlapokat használunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a számszerűsített eredményeket akár azonnal az AC után megoszthassuk ügyfeleinkkel.

DIGITÁLIS MEGOLDÁSAINK A SIKERES ONLINE KIVÁLASZTÁS SZOLGÁLATÁBAN

A kiválasztási folyamatot az előkészítéstől a lezárásig változatos online megoldásokkal támogatjuk.

kivalasztas videointerjúval
virtual classroom
digitalis ertekeles
kompetencia tesztek

Kiválasztás
videóinterjúval

Ahhoz, hogy az adott pozícióhoz leginkább illeszkedő jelöltet megtalálhassuk, az interjú folyamatot is érdemes online keretek között megvalósítani.

Virtual
Classroom

A kiválasztás megvalósításának digitális tere, ahol a résztvevők csoportgyakorlatokban, páros helyzetgyakorlatokban és egyéni feladatokban vesznek részt.

A platform lehetőséget biztosít a napközbeni értékelői beszélgetések megvalósítására is.

Digitális értékelési
platform

A digitális értékelés platformja, ahol a résztvevők teljesítményének értékelése történik. A rendszer az értékelői kitöltéseket automatizált módon összesíti.

Kompetencia-és
személyiségtesztek

Kiegészítő szolgáltatás, a résztvevők személyiségének mélyebb megismerése érdekében.

REFERENCIA VIDEÓ

Nézze meg, mit gondolnak ügyfeleink az online Assessment Centerekről és az együttműködésünkről!

Tapasztalatunk számokban

0
online AC-t tartottunk
0
jelölt részvételével
0
értékelő részvételével
0
különböző kompetenciát mértünk
0
szervezeti szinten
0
országban

Pillantson bele, hogyan dolgozunk online Assessment Centerek során gemifikált, pozícióra szabott gyakorlatokkal

DEMO – Ismerje meg élőben az online AC módszertant!

Jelentkezzen ingyenes módszertani demónkra, mely során végig vezetjük a digitális platform virtuális termein, példafeladatokat mutatunk be, és válaszolunk kérdéseire.

Érdeklődés és jelentkezés: gabriella.fekete@valoro.hu

ONLINE TRÉNINGEK

Bevonó, interaktív, élménygazdag fejlesztések

Az online tréningeket sokan frontális tréneri prezentációként képzelik el. Azonban a mi online fejlesztéseink módszertanilag teljesen megegyezőek az offline tréningekkel: bevonó, pörgős, élménygazdag fejlesztések, izgalmas gyakorlatokkal, közös gondolkodással.

A könnyen kezelhető online felület és az újszerű digitális megoldások még élvezetesebbé teszik ezt az élményt.

traininig beforetraininig_after_
Loading...
screen

Wow! Ez de profi!

A tréning résztvevőit sokszor váratlanul éri, hogy az online fejlesztések mennyire interaktív, pörgős, dinamikus tanulási élményt nyújtanak.

Online Classroom rendszerünkben a tréner és a résztvevők is széles eszköztárral rendelkeznek: írhatnak, rajzolhatnak a digitális whiteboard-ra, párhuzamosan kis csoportokban dolgozhatnak, videókat tekinthetnek meg és elemezhetnek a felületen.
A virtuális tréningteremben külön szobák hozhatók létre, melyekben a résztvevők kisebb csoportokban párhuzamosan is dolgozhatnak feladataikon.
A megosztható képernyő, a chat és a jelentkezés funkciók is a kollaboratív munkát támogatják.

Nézze meg, hogyan tartunk online tréningeket!

TÖBB SZÁZ ÓRÁNYI ONLINE TAPASZTALAT

satisfied
Box_1509017
actor-2
Fingerprint_2059020

Résztvevőink 93%-a ugyanolyan hatékonynak tart egy online tréninget, mint egy offline-t. Itt éred el az online tréningekről készült statisztikánkat, ami több száz résztvevői vélemény alapján készült.

Több száz órányi online fejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően széles módszertani és csoportdinamikai eszköztárat építettünk, melyek az élvezetes és hatékony online fejlesztéseket szolgálják.

ACT online! – színészcsapatunk a kamerák előtt is kihívásos helyzeteket teremt a gyakorlásra és fejlődésre. Az életszerűség garantált, hiszen nehéz kommunikációs helyzeteink tere szintén a virtuális világ.

Minden online tréning egyedi. Az interaktivitás és bevonódás nagyobb teret kap, mint valaha. Tréningcsapatokra szabott tematika, gyakorlatok és platform.

FOLYAMATTÁ VÁLÓ FEJLESZTÉSEK

fejlesztés-folyamat

Az online térben az 1-2 napos tréningek folyamattá alakulnak, mely során változatos tanulási módszertanokkal gazdagítjuk a fejlesztéseket. Ötvözzük az egymástól való tanulást a saját tapasztalati tanulással, a szimulációkat a színészekkel való gyakorlásokkal, valamint további bite-sized elemekkel biztosítjuk a sokrétű fejlesztő impulzusokat.

XSENSE DIGITAL LEARNING

XS tudáselemek XL hatással

A fejlesztések terén is vedd fel a ritmust az elmúlt két év változásaival!
Az elmúlt években életritmusunk felpörgött, így a tanulási szokások is megváltoztak.
A munkatársak zsúfolt mindennapjaiba ma már nehezen fér bele több óra E-learning, vagy tréning.

Ezért egy olyan digitális képzési megoldást fejlesztettünk, amely rövid, pár perces tanulási impulzusokkal segíti a készségfejlesztést, új szervezeti szokások bevezetését vagy és épp az onboarding folyamatok tudásátadását

Játékok, videók, infografikák, podcastek, cselekvési tippek, tudásfelhők mind részei az digital learning termékünknek, mely révén az egész szervezet, minden munkavállalója egyszerre elérhető, idő- és költségtakarékosan, új rendszer bevezetése nélkül, saját rendszereiteken kialakítva.

ONLINE WORKSHOPOK

online workshop

MI HIÁNYZIK?

Mikor egy workshopra gondolunk, hatalmas flipchartok, mindmapek, post-itek halmaza jut eszünkbe, melyek egy csapat gondolkodási folyamatát kísérik végig és segítik az ötletek, gondolatok vizuális megjelenítésével.
Sokan gondolják, hogy az online tér elvette tőlünk ezeket a segítő eszközöket, ezért a workshopokkal meg kell várni az offline világ visszaérkezését.

miro design thinking

A JELEN KIHÍVÁSAI

Mi azonban hisszük, hogy a jelen kihívásaira most kell megoldást találnunk, ezért megkerestük azokat a platformokat, amelyekkel online is tudunk dolgozni, így kombinálva az online classroom rendszert a professzionális digitális whiteboard alkalmazásokkal, innovatív online workshop módszertant dolgoztunk ki.

postit

SZERETHETŐ WORKSHOP PLATFORM

A résztevők egy könnyen kezelhető, szerethető és professzionális felületen egyszerre dolgozhatnak és gondolkodnak együtt, akárcsak egy élő workshop során, postitek-kel, mindmap-pel, ikonokkal vizualizálva a gondolataikat.

Miro- workshop laptopban

KIEMELT ONLINE WORKSHOP TÉMÁINK:

 • Működésfejlesztés workshop
 • Workshop az agilis átállás támogatására
 • Szervezeti felmérések feldolgozása (elégedettség felmérés, hálózatkutatás)
 • Szervezetfejlesztési folyamatok értékelése
 • Retrospektív projektértékelés
 • Design thinking

GAMIFIKÁLT E-LEARNING

Legyen élmény a tanulás

Legyen élmény a tanulás!

Az e-learning egy online platformon elérhető digitális készségfejlesztési módszertan. A megoldás lényege, hogy a felhasználók élvezetesen, egy interaktív és játékos tanulófelületen keresztül sajátítanak el különböző oktatási témákat. Rugalmas és nagycsoportok számára is elérhető, élményszerű tanulási folyamatot tesz lehetővé.

Komoly szakmai tartalom

A játékosított módszertanhoz háttéranyagokat, esettanulmányokat, teszteket kapcsolunk, melyek biztosítják a tananyag szakmai mélységét.

Azonnal elérhető tananyagaink

 • Időgazdálkodás (vezetői és munkatársi célcsoportnak külön)
 • Motiváció
 • Teljesítménymenedzsment (vezetői és munkatársi célcsoportnak külön)
 • Disc – viselkedéstipológia alapok
 • Vezetés és szervezés
 • Projektmenedzsment
 • Munka- és tűzvédelem
 • IT biztonság

Ha a fentiek között nem találta meg azt a témát, amit gemifikált, online tananyagként szeretne eljuttatni munkatársaihoz,
mi vállaljuk a téma kidolgozását és a tananyag fejlesztését!

MÓDSZEREK, ESZKÖZÖK, ALKALMAZÁSOK

Számos online tréning, workshop, brainstorming, retrospektív, projektmeeting, stand-up és csapatépítő áll a hátunk mögött, melyek megvalósítására felkutattuk és megismertük a legalkalmasabb programokat és platformokat, a teljesség igénye nélkül ezeket.

Alkalmazások

ONLINE REFERENCIÁK

Az AC teljes mértékben támogatta a kiválasztási célt, jó alternatívája a személyes AC-nak (nemzetközi szerepkörök kiválasztására is jó).

Penny Market

Nagyon tetszett ez az online felépítés, a több alkalom és a köztes feladatok. Véleményem szerint sokkal hatékonyabb volt, mint egy kétnapos face-to face alkalom.

Evosoft

A legjobb tanulás a színészi helyzet, kipróbálhattam az ötleteim és rátaláltam a megoldásomra.

OTP Bank

Fantasztikusnak tartom, hogy online is ilyen színvonalon megtartható volt a képzés.

Evosoft

Jók a szituációs gyakorlatok, mert könnyebbé teszik az elmélet adaptálását.

MVM Group

Köszi, hogy a támogatás mellett konfrontáció is van, én tényleg azt érzem, hogy ez kapukat nyit.

Deutsche Telekom IT Solutions

Az AC résztvevők is könnyen kezelték a rendszert, jó hogy előzetesen kaptak egy demo felületet ahol kipróbálhatták.

Penny Market

Nagyon jól felkészültek és érdekesek voltak a trénerek, sikerült közvetlen, biztonságos környezetet teremteni annak ellenére is, hogy nem személyesen voltunk jelen.

Evosoft
WordPress PopUp Plugin