Loading...

A témáink elsősorban az autóiparban, gyártókörnyezetben dolgozó munkavállalókat célozzák, akik a narrált tanulás során életszerű példákon keresztül sajátítják el az elméleti hátteret. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ismeretek praktikus oldalát ragadjuk meg, egyrészt azért, hogy a bonyolult és kötelező szabályok, szabványok előírásai érthetővé és könnyen befogadhatóvá váljanak, másrészt, hogy a tananyag befejeztével a megszerzett tudás egyből átültethető legyen a gyakorlatba.

Elektrosztatikus kisülések bevezető tudnivalók

A tananyagok webes felületről, és akár okostelefonról is elérhetők, így azok a kollegák is könnyen hozzáférhetnek, akik nem irodai környezetben, nem íróasztal és számítógép mellett, hanem például a gyártósoron töltik a mindennapjaikat.

Tananyagaink témája jellemzően hard ismeretekhez kapcsolódnak, pl. az onboarding során kötelezően átadandó tűz- és munkavádelmi ismeretek, szabványok, stb, amit, ha digitális oktatás formájában kapnak meg a kollegák, jelentős erőforrásmennyiség szabadul fel a szervezetben.
AZONNAL ELÉRHETŐ TÉMAKÖRÖK

Kaizen-kultúra

Gyakorlati feladatokon és jellemző szituációkon keresztül mutatjuk be a hétköznapi munka során alkalmazott LEAN és Kazien kultúrát és módszertant. Az 5S eszközének elsajátítása pedig hozzájárul ahhoz, hogy ezeket a munkavállalók hatékonyan be tudják tartani.

 Kiknek ajánljuk?

Minden munkavállalónak, elsősorban azoknak, akik gyártókörnyezetben, gyártósoron dolgoznak.
ESD

A tananyag célja, hogy széleskörben megismertesse a munkavállalókkal az ESD védelem szabályozását, vagyis az elektrosztatikus kisülések megelőzési módszereit és következményeit.

 Kiknek ajánljuk?

Azoknak a munkavállalóknak, akik ESD szabályozást követő vállalatnál dolgoznak.
GDPR

A tananyag információval szolgál az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szabályainak gyakorlati alkalmazásáról az autóiparban.

 Kiknek ajánljuk?

Elsősorban az autóiparban dolgozó munkavállalóknak.
TISAX

A tananyag információval szolgál a TISAX szabványban, vagyis az autóiparban kötelező kiberbiztonsági elvárásokban rögzített feladatokról, lehetőségekről, kötelezettségekről.

 Kiknek ajánljuk?

Elsősorban az autóiparban dolgozó munkavállalóknak.
KIR

A KIR szabvány (ISO 14001) kapcsán a munkavállalók megismerik a vállalat törekvéseit a természeti erőforrások felhasználásának csökkentésére.

 Kiknek ajánljuk?

Azoknak a munkavállalóknak, akiknek a munkájuk során be kell tartaniuk a KIR szabvány előírásait.
MIR-IATF

A MIR szabvány (ISO 9001) bemutatja a minőségirányítási szemléletet és alapelveket, ezen belül a szervezeti működésben kiemelten alkalmazott IATF autóipari szabványt (16949:2016).

 Kiknek ajánljuk?

Azoknak a munkavállalóknak, akiknek a munkájuk során be kell tartaniuk a MIR és IATF szabvány előírásait.
Belső etikai szabályok

Személyre szabott tanagyag, melynek célja, hogy a munkatársak tisztában legyenek a szervezetben betöltött szerepükből fakadó kötelességeikkel, felelősségükkel, ismerjék jogaikat és a szervezet működéséhez szorosan kapcsolódó szabályozásokat és értékrendet. A legfontosabb témák közé tartozik: vállalati magatartás, szexuális zaklatás, vesztegetés, fegyelmezési, etikai, pénzügyi, beszerzési szabályzatok.

 Kiknek ajánljuk?

Munkavállalóknak.
EGIR

Az EGIR szabvány (ISO500001) kapcsán a munkavállalók megismerik azokat a vállalati törekvéseket, rendszereket és folyamatokat, amelyek az energiagazdálkodási teljesítmény javításához, azaz a takarékos energiafelhasználáshoz és az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséhez szükségesek.

 Kiknek ajánljuk?

Azoknak a munkavállalóknak, akiknek a munkájuk során be kell tartaniuk az EGIR szabvány előírásait.
 Érintett témák:
tudatos használata a rendszerkenek, jelszavak kezeléséről részletesen, levelezésről részeltesen (spam, phising stb.), tudatos közösségi média használat, kártevők és vírusírtás
 Hossza:
2-3 óra
IT biztonság

A digitális technológiák és az internet szerves része az életünknek, de vajon tisztában vagyunk azzal, hogyan csökkenthetjük az ebből fakadó biztonsági kockázatainkat?

 Kiknek ajánljuk?

Minden vállalati dolgozónak, jó lehet complaince kapcsán is, ha adott vállalatspecifikus rendszerekkel kapcsolatosan is tartalmaz ismereteket.
 Érintett témák:
munkavédelmi ismeretek: fogalmak, orvosi alkalmasság, munkabaleset, üzemi baleset, képernyős munkahelyek, elsősegélynyújtás
tűzvédelmi ismeretek: alapok, szabályok, tűzmegelőzés, teendők tűz esetén
 Hossza:
0,5 - 1 óra
Munka- és tűzvédelem

Minden munkahelyen kötelező a munka és tűzvédelmi oktatás. De vajon, hogy lehet ezt fájdalommentesen és szükséghelyzetben felidézhetően átadni?
A képzés egyedi vállalatspecifikus tartalommal bővíthető (pl. érintésvédelem stb.)

 Kiknek ajánljuk?

Minden munkatársnak elengedhetetlenül fontos ismereteket tartalmaz.
Igény szerinti tartalom

Ha a fentiek között nem találta meg azt a témát, amit gemifikált, online tananyagként szeretne eljuttatni kollégáihoz, mi kidolgozzuk és lefejlesztjük igényeik szerint.
Lépjen velünk kapcsolatba!

E-learning tananyagokra GINOP pályázati

támogatást is igénybe vehetsz!

KERESS MEG MINKET, SEGÍTÜNK PÁLYÁZNI!

Sok partnerünknek segítettünk már a folyamatban, tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel állunk a Te rendelkezésedre is!
Ha érdekelnek a részletek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLAT