Talentek képzése

Talentek képzése2020-07-29T19:56:54+01:00

EGYÉNI FEJLESZTÉS

Mit várnak el partnereink egy fejlesztéstől?

Tapasztalatunk szerint kiemelkedő szempont, hogy aktív, gyakorlati, azonnal használható tudást kapjanak. Így mind az online, mind az offline fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy a résztvevők kézzel fogható, azonnal alkalmazható tudást kapjanak. Számos tréningünk részét képezi színészekkel történő modellezés, amely során a résztvevők munkahelyi élethelyzetei kerülnek feldolgozásra szituációs gyakorlatokban, így valós megoldásokkal, ötletekkel és eszközrendszerrel térnek vissza a mindennapokban.

TALENTEK KÉPZÉSE

Hogyan épül fel egy tehetséggondozási folyamat?

Egy hálózatkutatási eszközt alkalmazva segítünk azonosítani a kulcsmunkatársakat, és kompetenciáik felmérését követően fejlesztési tervet dolgozunk ki a szükséges készségek fejlesztésére. Igény szerint részt veszünk a talent programot követő szervezeti keretek kialakításában is.

1. Kik a kulcsmunkatársak?

2. Milyen készségüket fejlesszük?

3. A fejlesztési fókusz megvalósítása

4. Milyen szerepbe kerülnek új tudásukkal a szervezetbe?

MILYEN EREDMÉNNYEL JÁR A TALENT PROGRAM?

Elkötelezett és motivált munkatársak:

a talent programok elkötelezetté teszik a kollégákat, a munkatársak számára motiválóan hat, ha azt látják, van a cégnél perspektíva, így ezek a programok segítenek a munkatársak megtartásában.

Költséghatékonyság:

A talentekből kinevelt szakértők és vezetők költséghatékonyabb megoldást jelentenek, mint a kívülről felvett munkatársak, valamint a kisebb lemorzsolódssal csökkennek a fluktuációhoz kapcsolódó költségek.

Erős munkáltatói brand:

A talent programok egy modern szervezet képét közvetítik mind a munkavállalók, mind az ügyfelek és a partnerek felé.

Esettanulmány letöltése