Egyéni fejlesztés

//Egyéni fejlesztés
Egyéni fejlesztés2021-09-27T14:43:33+01:00

EGYÉNI FEJLESZTÉS

Mit várnak el partnereink egy fejlesztéstől?

Tapasztalatunk szerint kiemelkedő szempont, hogy aktív, gyakorlati, azonnal használható tudást kapjanak. Így fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy a résztvevők kézzel fogható, azonnal alkalmazható tudást kapjanak. Számos tréningünk részét képezi színészekkel történő modellezés, amely során a résztvevők munkahelyi élethelyzetei kerülnek feldolgozásra szituációs gyakorlatokban, így valós megoldásokkal, ötletekkel és eszközrendszerrel térnek vissza a mindennapokban.

vezeto
talentek
munkatarsak

Hogyan dolgoztunk színészekkel az SMR Utódlás Programjában?

Az SMR Automotive folyamatos növekedésének hatékony támogatására a HR kidolgozta az Utódlás Programot (UP), melynek lényege a tudatos utánpótlás-tervezés minden szakterületen és vezetői szinten egyaránt.
Az általunk tartott készségfejlesztő tréningek bevonásra és interakciókra építenek, melynek eszköze az általunk fejlesztett ACT módszertan: a résztvevők színészek segítségével modellezett élő helyzetek során gyakorolják a megszerzett ismereteket. Az itt szerzett tapasztalat nagyobb önbizalmat ad a résztvevőknek, így azonnal képesek lesznek valós vezetői helyzetekben alkalmazni a tréningen tanultakat, azok hosszútávon képesek beépülni a mindennapokba.

WordPress PopUp Plugin