HR Radar

/HR Radar
HR Radar2023-01-22T19:12:24+01:00

HR RADAR

Stratégiai HR iránytű a gyorsan reagáló szervezeteknek

Mi az a HR Radar?

A HR Radar egy szakmai tudásközpont, melynek küldetése felszínre hozni és a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az adott év legfontosabb HR szakmai kihívásait és trendjeit.

hr1

Célunk az eredményeket interaktív szakmai beszélgetések során feldolgozni és megoldásokhoz jutni. Ezáltal segíteni a szervezeteket abban, hogy gyorsan tudjanak döntéseket hozni a legkritikusabb prioritásokkal kapcsolatosan.

hr2

Kezdeményezésünk teljesen nonprofit, a felmérés anonim, az adatok és az abból készülő tanulmány mindig teljesen ingyenesen elérhető. A kezdeményezést számos HR szervezet és csoport partnersége is támogatja.

hr3

ELŐZMÉNYEK

2022 januárjában a Behaviour HR magazinnal közösen útjára indítottuk a HR Radart, aminek célja objektív adatokkal támogatni és a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az adott év legfontosabb HR szakmai kihívásait és trendjeit.

Tavaly első alkalommal folytattuk le nagy sikerrel a HR Kihívások 2022 országos benchmark felmérésünket, ami rávilágított a szakma éhségére az adatokkal kapcsolatban, és igényére a komoly szakmai beszélgetésekre és tapasztalatok megosztására.

A felmérést, amiben a legfontosabb iparágak véleményét valamennyi régióra kiterjedően gyűjtöttük össze, több mint 200 HR vezető és szakértő töltötte ki.
Az eredményeket feldolgoztuk és egy tanulmányban tettük elérhetővé, a Behaviour HR magazinban pedig több összefoglaló cikk is megjelent a kutatásunkról.

A 2022-es Human Hungary konferencián szakmai kerekasztal beszélgetések kezdődtek az adatokról, amit aztán több médium is követett. 2022-ben 13 lap publikálta a HR radar felmérés adatait és a HR idei kihívásait (pl. HVG, Napi, Piac és Profit, Világgazdaság, Figyelő, IT Business, Index).

Az 5 fő kihívásra megoldásokat dolgozunk ki, szakmai javaslatokat állítottunk össze, amit azóta több száz HR szakértővel osztottunk meg.

2022 júliusában külön összehasonlító tanulmányt is készítettünk az IT szektor adatait vizsgálva és összehasonlítva a többi iparág trendjeivel.

Mi történik most?

A Behaviour Magazinnal közösen idén is elindítjuk a HR Kihívások 2023 országos benchmark felmérést. Ha szeretnél többet megtudni a felmérésről, látogasd meg a hrradar.hu oldalt.

Az adatokat 2023. január 23-tól február 20-ig gyűjtjük.

Töltsd ki te is a kérdőívünket!

Hogyan kapcsolódhatsz?

ikon1

Töltsd ki a kérdőívünket, oszd meg a véleményed és szervezetetek tapasztalatait.
Ide kattintva már kezdheted is!

ikon2

Oszd meg a HR Radar oldalát HR területen dolgozó ismerőseiddel, jusson el minél több HR szakértőhöz a kérdőív!

ikon3

Gyere el rendezvényeinkre, ahol az eredményekről, HR trendekről, stratégiai kihívásokról beszélgetünk!

ikon4

Figyeld a Behaviour HR Magazint, hamarosan jelentkezünk a 2023-as eredményekkel!

ikon5

Legyetek Ti is gyorsan reagáló szervezet! Használjátok fel szervezetetekben az adatokat HR stratégiátok építéséhez.

Ha szeretnél exkluzív, az elsők között hozzájutni az adatokhoz, itt iratkozhatsz fel az early bird listára.

    Partnereink

    Alapító partnerünk

    Szakmai partnerünk

    hrnetwork_logo_full_sRGB-3

    HR -Netrwork