HR Radar

/HR Radar
HR Radar2023-06-01T15:48:12+01:00

HR RADAR

Stratégiai HR iránytű a gyorsan reagáló szervezeteknek

Mi az a HR Radar?

A HR Radar egy szakmai tudásközpont, melynek küldetése felszínre hozni és a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az adott év legfontosabb HR szakmai kihívásait és trendjeit.

hr1

Célunk az eredményeket interaktív szakmai beszélgetések során feldolgozni és megoldásokhoz jutni. Ezáltal segíteni a szervezeteket abban, hogy gyorsan tudjanak döntéseket hozni a legkritikusabb prioritásokkal kapcsolatosan.

hr2

Kezdeményezésünk teljesen nonprofit, a felmérés anonim, az adatok és az abból készülő tanulmány mindig teljesen ingyenesen elérhető. A kezdeményezést számos HR szervezet és csoport partnersége is támogatja.

hr3

ELŐZMÉNYEK

2022 januárjában a Behaviour HR magazinnal közösen útjára indítottuk a HR Radart, aminek célja objektív adatokkal támogatni és a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni az adott év legfontosabb HR szakmai kihívásait és trendjeit.

Tavaly első alkalommal folytattuk le nagy sikerrel a HR Kihívások 2022 országos benchmark felmérésünket, ami rávilágított a szakma éhségére az adatokkal kapcsolatban, és igényére a komoly szakmai beszélgetésekre és tapasztalatok megosztására.

A felmérést, amiben a legfontosabb iparágak véleményét valamennyi régióra kiterjedően gyűjtöttük össze, több mint 200 HR vezető és szakértő töltötte ki.
Az eredményeket feldolgoztuk és egy tanulmányban tettük elérhetővé, a Behaviour HR magazinban pedig több összefoglaló cikk is megjelent a kutatásunkról.

A 2022-es Human Hungary konferencián szakmai kerekasztal beszélgetések kezdődtek az adatokról, amit aztán több médium is követett. 2022-ben 13 lap publikálta a HR radar felmérés adatait és a HR idei kihívásait (pl. HVG, Napi, Piac és Profit, Világgazdaság, Figyelő, IT Business, Index).

Az 5 fő kihívásra megoldásokat dolgozunk ki, szakmai javaslatokat állítottunk össze, amit azóta több száz HR szakértővel osztottunk meg.

2022 júliusában külön összehasonlító tanulmányt is készítettünk az IT szektor adatait vizsgálva és összehasonlítva a többi iparág trendjeivel.

Mi történik most?

A Behaviour Magazinnal közösen idén is elindítottuk a HR Kihívások 2023 országos benchmark felmérést, amivel több mint 287 szakembert sikerült megszólítanunk. Ha szeretnél többet megtudni a felmérésről, látogasd meg a hrradar.hu oldalt.

Ha pedig kíváncsi vagy az idei év eredményeire, töltsd le a HR Radar tanulmányunkat!

Van megoldás!

Az 5 fő kihívásra ebben az évben is megoldásokat dolgozunk ki, szakmai javaslatokat állítottunk össze, amit ismét több száz HR szakértővel osztottunk meg.

Hogyan kapcsolódhatsz?

ikon1

Oszd meg velünk a véleményed és szervezetetek tapasztalatait!

ikon2

Oszd meg a HR Radar oldalát HR területen dolgozó ismerőseiddel, jusson el minél több HR szakértőhöz a tanulmány!

ikon3

Gyere el rendezvényeinkre, ahol az eredményekről, HR trendekről, stratégiai kihívásokról beszélgetünk!

ikon5

Legyetek Ti is gyorsan reagáló szervezet! Használjátok fel szervezetetekben az adatokat HR stratégiátok építéséhez.

Kérdésed van a tanulmánnyal vagy a munkánkkal kapcsolatban? Oszd meg velünk véleményedet!

Partnereink

Alapító partnerünk

Szakmai partnerünk

WordPress PopUp Plugin