Csapatok fejlesztése

//Csapatok fejlesztése
Csapatok fejlesztése2022-03-03T21:52:52+01:00

CSAPATOK FEJLESZTÉSE

A csapat egy dinamikus, állandóan változó és formálódó egység, melyben hatalmas értékteremtési potenciál rejlik. Az értékteremtés kiteljesedése attól függ, hogy a tagok mennyire tudnak jól együttműködni, megvan-e a csapatban a bizalom, képesek-e konfrontálódni a jobb teljesítmény érdekében, van-e közös elkötelezettség és felelősségvállalás az eredmények iránt.

mi kell a jó csapathoz

Amikor csapatokat fejlesztünk, abban segítjük a tagokat, hogy eredményesség és hangulat szintjén is fejlődni tudjanak és elérjék kitűzött céljaikat. Mindezek megvalósításához stratégiaalkotó workshopokat tartunk, támogatjuk az új működésre való átállást, vagy segítjük a csapatműködés aktuális nehézségeinek azonosítását és a megoldások feltárását. Van kérdésed?

EGYÜTTMŰKÖDÉS FEJLESZTÉSE

A FEJLESZTÉS KERETEI

A fejlesztés során moderált workshop keretei között segítjük, hogy a csapat felfedezze saját működésének jellegzetességeit. Ösztönző körülményeket biztosítunk, hogy közösen dolgozzanak a számukra ideális működés megteremtésén, miközben megtanulhatják, hogy a jövőben hogyan lesznek képesek önerőből fejlődni, mint csapat.

Legnépszerűbb témák

  • Hierarchia nélküli csapatműködés

  • Csapat szintű tervezés, stratégia alkotás

  • Stressz a csoportban – csapatműködésből eredő stressz megelőzése és kezelése

Te is azonosítottál kihívást egy csapatban?

ŐSZINTE KULTÚRA ÉPÍTÉSE

A fejlesztés során hozzásegítjük a csapatot, hogy megtapasztalja a nyílt, mindenkit bevonó, partneri beszélgetéseken alapuló működés hatásait. Olyan helyzeteket teremtünk, ahol többek között az egymás közötti visszajelzéseken keresztül elkezdődik egy bizalomteljes és őszinte csapatkultúra megalapozása.

SZABADULÓSZOBA ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS FEJLESZTÉS

Mi kell ahhoz, hogy ki tudjunk jutni csapatunkkal egy szabadulószobából? A klasszikus együttműködés fejlesztő tréningek mellett kidolgoztunk egy egyedi, fél napos workshop programot egy szabaduló szobában.
A MindCrime-mal kialakított interaktív fejlesztőprogram során azt vizsgáljuk, hogy a csapat hogyan dolgozik együtt időnyomás alatt, összetett, együttműködést igénylő feladatokon. A program újszerű csoportdinamikai fejlesztés, ahol a workshop módszertanát ötvözzük a szabadulószobák nyújtotta lehetőségekkel.

_MG_7580 vágott_v2

Milyen eredményeket hoz az együttműködés fejlesztés tréning?

1 hatékonyság

Hatékonyság és eredményesség lesz jellemző a csapatra

hangulat

Jobb munkahelyi hangulat, az elkötelezettség és elégedettség nő a munkatársakban

brainstorming

A csapat külső tanácsadók, trénerek nélkül is képessé válik fejleszteni önmagát

ÚJ MŰKÖDÉSRE VALÓ ÁTÁLLÁS

forgó kártya1

A kultúraváltást számos feszültség kíséri, ezért érdemes nem csak operatív szinten kezelni a változást, hanem a csapatokat, egyéneket is segíteni az új működésre való átállásban.

forgó kártya2

A csapatokat támogató tréning célja, hogy a résztvevők el tudják fogadni a változást és annak szükségességét, gyorsan adaptálják az új elvárásokat és módszereket, valamint fejlesztve a változásokhoz való viszonyukat pozitívabban éljék meg az új működés bevezetését.

forgó kártya3

Szakértői támogatásunkkal a kívülről összefogott, tudatosan felépített és kommunikált átállás során a szervezet tagjai gyorsabban, kevesebb zökkenővel tudnak átállni az új működésre.

Milyen eredményeket hoz, ha támogatjuk
a csapatokat a megújulások során?

solution

A résztvevők a folyamat részeiként és nem elszenvedőiként élik meg a változásokat

vision

Könnyebben azonosulnak az új vállalati értékekkel

together

A résztvevők segíthetik az új működési keretek felépítését, hatékonyabbá tételétKPMG esettanulmányok.003

Nektek is van kihívásotok? Beszélgessünk róla! Kérj tőlünk egyedi ajánlatot és igényfelmérő beszélgetést.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

WordPress PopUp Plugin