Loading...

Készségfejlesztő módszertanunk olyan online, gamifikált tanulófelületet biztosít, ahol a felhasználók élvezetesen sajátíthatnak el különböző témákat. A vezetett tanulás során a játékelemek érzelmi úton vonják be a folyamatba a résztvevőket, és példákon, interaktív gyakorlatokon, videókon keresztül segítik az elméleti ismeretek elsajátítását.

A játékosítás fő célja, hogy bevonja, tanítsa, szórakoztassa a felhasználót, és ezáltal fejlessze és mérje teljesítményét.

Próbáld ki az időgazdálkodás e-learning demoját!AZONNAL ELÉRHETŐ TÉMAKÖRÖK

 Érintett témák:
Önismeret, Kiválasztás, mentorálás, közös célkitűzések, légkör, teljesítmény, visszajelzés, kiégés kezelése, Motiváció fenntartása, Generációk, Csapatépítés
 Hossza:
4 óra
Motivávió

Te is arra vágysz hogy szupemotivált csapatot vezess?
Ebben a tananyagban gyakorlatias példákkal, helyzetekkel és interakciókkal kísérünk végig az ehhez vezető úton.

 Kiknek ajánljuk?

Ezt a tematikát vezetőknek ajánljuk.
 Érintett témák:
Teljesítmény-orientált gondolkodás, Célkitűzés, Visszajelzés kultúrája, Hatékony teljesítményértékelés, Személyes hatékonyság növelése
 Hossza:
5 óra
Teljesítménymenedzsment

Ebben a programban végiggondolhatod és megtervezheted azt, hogy hogyan tedd ezt az évet siekressé és hatékonnyá a munkában.

 Kiknek ajánljuk?

Ezt a tematikát vezetőknek ajánljuk.
 Érintett témák:
Feladatmenedzsment online keretek között, csapatidentitás, online kommunikáció, célok és mérhetőség távmunkában, nyomonkövetés és visszajelzés, egyéni támogatás
 Hossza:
5 óra
Távmunka

Ez a képzés a távmunkában dolgozó munkatársaknak és vezetőiknek nyújt segítséget, hogy átgondolják és megtanulják, hogy a távmunka milyen új működési megközelítést igényel az online kommunikációtól a feladatmenedzsmentig.

 Kiknek ajánljuk?

Olyan vállalatoknak, ahol virtuális csapatok, távolról működnek együtt, ahol több telephelyen dolgozó munkatársak között aktív munkakapcsolat van. Olyan cégeknek, akiknél vannak távmunkában dolgozó kollégák, vezetők, partnerek.
 Érintett témák:
bevezetés, helyzetorientált vezetés, elkötelezettség, motiváció, visszajelzés, teljesítményértékelés.
 Hossza:
3 óra
Vezetés és szervezés

A képzés során megismerhetjük a helyzet orientált vezetés modelljét és módszertanát. Egy rendezvényszervező cég munkatársainak irányításán keresztül próbálhatjuk ki a vezetési döntéseket és hatásukat.

 Kiknek ajánljuk?

Akik alapozó ismereteket keresnek vezetési feladatokkal kapcsolatosan, friss csapavezetők, kezdő projektmenedzsereknek, teljesítményértékelésben érintett kollégáknak
 Érintett témák:
időgazdálkodási önismeret, célkitűzések, priorizálás, tervezési eszközök, energiagazdálkodás, félbeszakítások kezelése, nem-et mondás, időrablók, halogatás, csapathatékonyság fejlesztése.
 Hossza:
kb 3 óra, mely egy 2 napos tréning anyagát tartalmazza.
Időgazdálkodás

Szemléletformáló tananyag az időgazdálkodás témaköréről, amely rengeteg hasznos tippet és trükköt tartalmaz.

 Kiknek ajánljuk?

Vezetőknek és beosztottaknak külön tematika érhető el, így mindkét célcsoportnak ajánljuk.
 Érintett témák:
bevezetés, tervezés - projektérintettek, projekttervezés, végrehajtás, összefoglalás
 Hossza:
2-3 óra
Projekt menedzsment

Projekt és projektmenedzsment ismeretek, mely egyrészt szemléletformáló, másrészt konkrét ismereteket nyújt a témakörben.

 Kiknek ajánljuk?

Gyakornok és junior projektvezetők, új belépők, projektekben dolgozó, de nem projektmenedzser kollégák
 Érintett témák:
Önismereti teszt, viselkedéstipológia, 4 viselkedéstipus megismerése, ügyfélkezelés fókusz, tudásellenőrző teszt
 Hossza:
2 óra
DISC

A DISC viselkedéstipológia segít megérteni az emberek működését, sokszínűséget különböző preferenciáit és szükségleteit. Egy önismereti teszt után megismerhetjük a DISC 4 viselkedési típusának szükségleteit, működését, és hogy milyen kommunikáció célravezető velük.

 Kiknek ajánljuk?

Ügyfélkezelésben, értékesítésben és projektekben résztvevő munkatársaknak. Mindazoknak, akik gördülékenyebb együttműködéseket szeretnének a munkahelyükön, személyre szabott ügyfél-kommunikációt, sikeresebb projektegyeztetéseket vagy sales folyamatokat.

Igény szerinti tartalom

Ha a fentiek között nem találta meg azt a témát, amit gemifikált, online tananyagként szeretne eljuttatni kollégáihoz, mi kidolgozzuk és lefejlesztjük igényeik szerint.
Lépjen velünk kapcsolatba!

E-learning tananyagokra GINOP pályázati

támogatást is igénybe vehetsz!

KERESS MEG MINKET, SEGÍTÜNK PÁLYÁZNI!

Sok partnerünknek segítettünk már a folyamatban, tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel állunk a Te rendelkezésedre is!
Ha érdekelnek a részletek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLAT