Visszajelzés

Visszajelzés2022-02-27T20:27:26+01:00

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Mit jelent számunkra a szervezeti tudatosság?

A technológiai innovációk bevezetésén és a munkatársak fejlesztésén túl az egész szervezet élhető és élvezetes működtetésére is törekedjünk. Merjük megkérdőjelezni folyamatainkat, keressünk új, jobb megoldásokat, stratégiailag gondolkodjunk és menjünk elébe a kihívásoknak. Ne féljünk a változásoktól, hanem magunk formáljuk azokat.

Ezzel a szakmai attitűddel támogatjuk partnereinket folyamataik megújításában, HR stratégiák megálmodásában és kidolgozásában.
Célunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást megtalálva segítsük át partnereinket a szervezetet érintő átalakulásokon, változásokon.

VISSZAJELZÉS – Értelmezzük együtt a felmérés eredményeit!

A visszajelzések során az a célunk, hogy támogassuk a megértést és az eredmények mentén történő stratégiai gondolkodást.

_MG_7859

Szervezeti diagnózis visszajelzése

A felmérést követően az eredményeket szintetizálva, illetve javaslatokkal ellátva osztjuk meg először a vezetőkkel, majd később a munkatársakkal is.
Tapasztalataink szerint lényegi támogatásunk a szervezeti felmérés eredményeinek átbeszélésében, a kétirányú dialógusban mutatkozik meg. Ugyanis a felmérésekből nyert információkat az teszi értékessé, hogy azokat a szervezet kontextusában a vezetőkkel közösen értelmezzük.

Visszajelzési folyamat

Egyéni felmérések visszajelzése

A felmérési folyamat elengedhetetlen mérföldköve, amikor az érintetteknek visszajelezzük a felmérés tapasztalatait, megállapításait és közösen értékeljük azokat.

Fejlesztésközpontú beszélgetések

A felmérések eredményeit egyéni, valamint csapatszintű vezetői riportokban foglaljuk össze. Ezt követően minden érintettel egyórás, erősségekre alapozott, fejlesztésközpontú visszajelző beszélgetést folytatunk. Ezek során közösen áttekintjük mik az ő erőforrásai, amelyekre építkezhet és miben tud változtatni.

Vezetői riportok

Az egyéni visszajelzések mellett – igény szerint – a vezetőkkel és a HR csapatta is átbeszéljük a csapatszintű eredményeket, mely segítheti a vezetést a fejlesztési irányvonalak meghatározásában.

_MG_7901
WordPress PopUp Plugin