Munkatársak feljesztése

///Munkatársak feljesztése
Munkatársak feljesztése2022-02-27T19:57:02+01:00

EGYÉNI FEJLESZTÉS

Mit várnak el partnereink egy fejlesztéstől?

Tapasztalatunk szerint kiemelkedő szempont, hogy aktív, gyakorlati, azonnal használható tudást kapjanak. Így mind az online, mind az offline fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy a résztvevők kézzel fogható, azonnal alkalmazható tudást kapjanak. Számos tréningünk részét képezi színészekkel történő modellezés, amely során a résztvevők munkahelyi élethelyzetei kerülnek feldolgozásra szituációs gyakorlatokban, így valós megoldásokkal, ötletekkel és eszközrendszerrel térnek vissza a mindennapokban.

MUNKATÁRSAK FEJLESZTÉSE

Számos, a szervezetben felmerülő problémára ad megoldást a munkatársak készségének fejlesztése. Az érdekérvényesítési, kommunikációs, konfliktusmegelőzési és -kezelési technikák közvetlenül hatnak a munkatársak hatékonyságára, számos problémát, feszültséget előznek meg a szervezetben.

Egyes tréningek során színészek bevonásával (A.C.T – Active Competence Training módszertan), élő helyzetgyakorlatokon keresztül segítjük, hogy az adott módszer, technika a mindennapi működés részévé váljon.

Melyek legnépszerűbb tréningjeink?

  • Érdekérvényesítés profi módon

  • Idő- és energiamenedzsment

  • Konfliktuskezelés – a megoldás útján

  • Le a feszültséggel! – Munkahelyi stresszkezelési technikák

_MG_7540

Miért éri meg a munkatársak fejlesztésébe fektetni?

A fejlesztett készségeknek köszönhetően professzionálisabb, eredményesebb a működés.

A tudatos, munkájukban fejlesztésekkel támogatott munkatársak hatással vannak az ügyfélelégedettségre, ami növeli az árbevételt, erősíti a piaci pozíciót.

A képzések pozitívan hatnak a szervezet munkaerőpiaci megítélésére

A fejlesztett készségeket a munkatárs a magánéletében is tudja hasznosítani, ezáltal boldogabb és elégedettebb életet tud élni.

WordPress PopUp Plugin