Munkatársak feljesztése

///Munkatársak feljesztése
Munkatársak feljesztése2020-03-04T20:37:11+01:00

EGYÉNI FEJLESZTÉS

Mit várnak el partnereink egy fejlesztéstől?

Tapasztalatunk szerint kiemelkedő szempont, hogy aktív, gyakorlati, azonnal használható tudást kapjanak. Így fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy a résztvevők kézzel fogható, azonnal alkalmazható tudást kapjanak. Számos tréningünk részét képezi színészekkel történő modellezés, amely során a résztvevők munkahelyi élethelyzetei kerülnek feldolgozásra szituációs gyakorlatokban, így valós megoldásokkal, ötletekkel és eszközrendszerrel térnek vissza a mindennapokban.

MUNKATÁRSAK FEJLESZTÉSE

Számos, a szervezetben felmerülő problémára ad megoldást a munkatársak készségének fejlesztése. Az érdekérvényesítési, kommunikációs, konfliktusmegelőzési és -kezelési technikák közvetlenül hatnak a munkatársak hatékonyságára, számos problémát, feszültséget előznek meg a szervezetben.

Egyes tréningek során színészek bevonásával (A.C.T – Active Competence Training módszertan), élő helyzetgyakorlatokon keresztül segítjük, hogy az adott módszer, technika a mindennapi működés részévé váljon.

Melyek legnépszerűbb tréningjeink?

  • Érdekérvényesítés profi módon

  • Idő- és energiamenedzsment

  • Konfliktuskezelés – a megoldás útján

  • Le a feszültséggel! – Munkahelyi stresszkezelési technikák

Tréning portfólió letöltése

Miért éri meg a munkatársak fejlesztésébe fektetni?

A fejlesztett készségeknek köszönhetően professzionálisabb, eredményesebb a működés.

A tudatos, munkájukban fejlesztésekkel támogatott munkatársak hatással vannak az ügyfélelégedettségre, ami növeli az árbevételt, erősíti a piaci pozíciót.

A képzések pozitívan hatnak a szervezet munkaerőpiaci megítélésére

A fejlesztett készségeket a munkatárs a magánéletében is tudja hasznosítani, ezáltal boldogabb és elégedettebb életet tud élni.

Esettanulmany letöltése