Kultúrafejlesztés

Kultúrafejlesztés2022-02-27T20:27:56+01:00

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Mit jelent számunkra a szervezeti tudatosság?

A technológiai innovációk bevezetésén és a munkatársak fejlesztésén túl az egész szervezet élhető és élvezetes működtetésére is törekedjünk. Merjük megkérdőjelezni folyamatainkat, keressünk új, jobb megoldásokat, stratégiailag gondolkodjunk és menjünk elébe a kihívásoknak. Ne féljünk a változásoktól, hanem magunk formáljuk azokat.

Ezzel a szakmai attitűddel támogatjuk partnereinket folyamataik megújításában, HR stratégiák megálmodásában és kidolgozásában.
Célunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást megtalálva segítsük át partnereinket a szervezetet érintő átalakulásokon, változásokon.

FEJLESZTÉS – Formáljuk úgy a szervezeti kultúrát, hogy élmény legyen ott dolgozni!

A szervezeti kultúra a vállalati élet szokásainak összessége és egy olyan láthatatlan szociális összetartó erő, amely elősegíti, hogy a munkatársak jó légkörben, eredményesen tudjanak együttműködni és képesek legyenek azonosulni a szervezeti célokkal.
A kultúrafejlesztés jellemzően hosszabb folyamat melynek rövid és hosszútávú hatásai más-más jelenségekben válnak érzékelhetővé.

Rövidtávon változik a munkatársak között alkalmazott hangnem, pontosabb, jobb, hatékonyabb kommunikáció lesz jellemző, amely segíti a vezetőket, munkatársakat az eredményesebb munkavégzésben és csökkenti a szervezetben a feszültséget.

Hosszabb távon jótékony hatású az operatív folyamatokra is: jobb élmény együtt dolgozni, a munkatársak együtt gondolkodnak a problémákon, ezáltal a lehető legjobb eredményeket érik el, amik iránt elkötelezetté is válnak.

155703-OUET9H-954(1)

A kultúrafejlesztés alaptémái

united

Agilis működés bevezetésének
soft-skill oldali támogatása

communication

Vezetői kultúra fejlesztése:
elismerő vezetés kultúrája

puzzle

Partnereink által definiált új irányok, új szemléletmód kialakítása a szervezetben

WordPress PopUp Plugin