Egyetemi e-learningek

/Egyetemi e-learningek
Egyetemi e-learningek2024-03-12T12:28:01+01:00
E-learning

Tegye izgalmassá a kötelező oktatásokat
az egyetemi munkatársak számára!

Amikor azokra az éves kötelező oktatásokra gondolunk, amit a munkatársaknak meg kell szervezni, annak érdekében, hogy tűz- és munkavédelmi tudásuk naprakész legyen, minden bizonnyal a sok szervezés, a kollegák noszogatása, a vizsgáztatás nehézségei jutnak eszünkbe.

De hogyan lehet ezeket a száraz tananyagokat
vonzóvá tenni?

Úgy tűnik, mi megtaláltuk a kulcsot ehhez: interaktív, grafikus, ugyanakkor rövid e-learning tananyagokat fejlesztünk, amelyben a munkatársak különböző szituációkon és döntési helyzeteken keresztül sajátítják el a tudást.

Pillantson bele a Tűzvédelmi oktatás e-learningbe!

Azonnal elérhető témáink

Munkavédelem

Minden munkahelyen kötelező a munkavédelmi oktatás. De vajon, hogy lehet ezt fájdalommentesen és szükséghelyzetben felidézhetően átadni?  Ez a szituációs gyakorlatokkal, kvízekkel felépített tananyag élvezetesen adja át, hogy mire kell odafigyelnünk, hogy elkerüljük a munkahelyi baleseteket. 

Tűzvédelem

A tűzvédelmi oktatás minden évben kötelező képzés. Ez a tananyag emlékezetes szituációkon keresztül segíti feldolgozni a tananyagot, sőt, a konkrét játékos szituációk miatt a tudás is jobban rögzül és könnyebben felidézhető. 

Etikai kódex

Az etikai kódex tananyag a szervezetek irányelveihez igazítva kerülnek kialakításra és az alábbi témaköröket érinti: szervezeti viselkedési normák és elvárások, bizalmas információ és adatkezelés, speciális rendelkezések, panaszjelentés 

Igény szerinti tartalom

Ha a fentiek között nem találta meg azt a témát, amit gemifikált, online tananyagként szeretne eljuttatni kollégáihoz, mi kidolgozzuk és lefejlesztjük igényeik szerint. Lépjen velünk kapcsolatba!

Mit nyer a szervezet az e-learning tananyagokkal?

Kollegák gyorsan, többszöri felszólítás nélkül végzik el a tananyagot, hiszen élvezetes, játékos

Modern, innovatív egyetemi képet alakíthat ki vele

A munkatársak egy fiatalos, gemifikált, trendi eszközt használnak a tanulás során. Ez növeli elköteleződésüket az egyetem iránt.

A learning by doing és a szituációs történetek révén jobban megragad és könnyebben felidézhető a tudás

Az e-learningben a kötelező vizsgázás is megoldható

WordPress PopUp Plugin