Valoro történelem

/Valoro történelem
Valoro történelem2022-07-28T09:29:07+01:00

Valoro történelem

2012
2012

Megalakul a Valoro

Megalakul a Valoro

Megalakul a Valoro 2012. július 19-én, azonos szakmai és értékbeli elveket valló szakértők közös munkájának eredményeként.  

2013
2013

A.C.T. módszertan

A.C.T. módszertan

A.C.T. módszertan – részt veszünk egy egyedi fejlesztésű, kiemelt módszertan megalkotásában: profi improvizatív színészeket vonunk be fejlesztéseinkbe, hogy segítségükkel élő helyzetgyakorlatok során mélyítsük a résztvevők tudását.  A módszertant a későbbiekben coaching, illetve Assessment Center folyamatainkban is alkalmazzuk. 

2013

E-learning

E-learning

Elkészül az első két professzionális, gemifikált e-learning termékünk asszertív kommunikáció és problémás helyzetek és konfliktusok kezelése témában, amiknek a következő pár évben majdnem ezer felhasználója volt.

2014
2014

Egyre több területen vagyunk jelen

A szervezetfejlesztés egyre több területén nyerünk programokat ügyfeleinknél: értékesítés-támogatásban, talent menedzsment programokban, kiválasztás-támogatásban kezdtük el dolgozni.   

2014

Növekedünk

Megtöbbszörözzük a termelőszektorban működő cégek számát, akikkel dolgozunk.

2014

Blended módszertant fejlesztünk

Blended módszertant fejlesztünk

A banki szektorban elkészül és nagy sikerrel fut az első blended programunk, ahol saját fejlesztésű játékos és színészekkel felvett videós e-learning ismeretanyagra építjük a személyes tréninget.  

2014

Korai üzleti sikerek

Az első évekhez képest bevételünket megkétszerezzük az említett fejlesztések sikere következtében. 

2015
2015

Változatos vállalati környezetekben dolgozunk

Kékgalléros környezetbe helyezkedve, résztvevő tanácsadói jelenléttel kapcsolódunk a mindennapi operatív munkavégzés megértéséhez. Belső oktatói képzéseket, műszakvezetői tréningeket tartunk. Mindeközben fehérgalléros környezetben is egyre többet dolgozunk vezetőkkel, pl. Nehéz vezetői -és ügyfélhelyzetek kezelése témában. 

2015

A távmunka első megjelenése

Távmunka e-learning

Először foglalkozunk a távmunka témájával egy megrendelőnk által kért termék kapcsán: az e-learning azóta is használatban van, a tananyagra a covid járvány kapcsán kialakuló home office munkavégzési hullám elindulása miatt újra nagy igény van. 

2016
2016

Valoro Skills

Megalakul a Valoro Skills, a Valoro leányvállalata Romániában. Az első tréningek Szovátán zajlanak, közben tréneri demókon választjuk ki a Romániában élő trénereket.  

2017
2017

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Elindul a gyakornoki programunk, a csapathoz kapcsolódik az első gyakornok kolléga. A későbbi években a programot továbbfejlesztjük a tapasztalatok mentén, az egyetemi félévhez igazítva indítjuk és sokkal szervezettebben, strukturáltan vonunk be tanulni vágyó gyakornokokat a csapatba.  

2017

Belső szakértő csapat alakul

A stabilitásunk, a projektjeink számának növekedése következtében elkezdjük a saját belső szakértői szakmai bázisunk felépítését és fejlesztését a Valoro értékrend mentén. 

2017

Innováció

Innováció

Hálózatkutatási eszközöket, szimulációs programokat alkalmazunk a fejlesztéseinkben. 

2018
2018

IT fejlesztés

A növekedésünket támogató informatikai rendszereket alakítunk ki a szakmai tevékenységeink nyilvántartására. A rendszert azóta is fejlesztjük, automatizáljuk, a belső visszajelzések alapján, hogy mi támogatja leginkább a gördülékeny szervezési munkát. 

2018

Kagyló díj nyertesek vagyunk

Kagyló díj

Szervezetfejlesztési pályázaton kisvállalati Kagyló díjat nyerünk az Alerant ReBirth projektjével. 

 

2018

Épülünk-szépülünk

Még nagyobb figyelmet helyezünk a felhasználói élmény designra, digitális innovációra.

2018

CSR csapatépítés

CSR csapatépítés

Első jótékonysági programunkon veszünk részt az Art-Vital idősek otthonában, innentől minden évben szerveztünk CSR alkalmakat. 

2019
2019

Tudásátadó alkalmak

Festés

Nagy hangsúlyt helyezünk a csapaton belüli tudásátadásra különböző szakmai szakkör jellegű programokkal, ahol egymás tapasztalatából és speciális tudásából kapunk ízelítőt. Többek között az iroda festése során is megtanítjuk egymást glettelni, maszkolni. 😊 

2019

Egyre több vezetővel dolgozunk

Több komplex vezetőfejlesztési programban indulunk el és kezdjük meg a vezetők fejlesztését partnereinknél.

2019

Csapatépítünk 🙂

Csapatépítünk :)

Egészségügyi csapatépítőt tartunk, amikor megtanulunk újjáéleszteni. Trénerként sok emberrel találkozunk, fontos, hogy ha baj történik egy csoportos helyzetben, azonnal tudjunk segíteni. 

2020
2020

Online térbe kerülünk

Online térbe kerülünk

Átállunk online működésre, majd megerősítjük a professzionális online tréningek módszertanát. Létrehozzuk sokat kísérletezve mindazt, ami a személyes térben is működik, áthangolva a módszertanokat és a színészi munkát a digitális valóságra. Még online számháborút is meg tudunk valósítani virtuális termeinkben. 🙂 

2020

Assessment Center határok nélkül

Egyedi online AC megoldásunkkal kijutunk nemzetközi piacokra is.

2020

Útjára indul belső trénerképzőnk, a Train-the-Trainer.

Útjára indul belső trénerképzőnk, a Train-the-Trainer.

Több trénerünk mélyíti el a módszertani tudását az 1 éves képzés alatt, amit közösen ünneplünk meg egy oklevélátadóval.

2020

Megújítjuk a honlapunk

Debütál az új honlapunk, amin sokat dolgoztunk, hogy láthatóvá tegyen minket és az értékeinket. www.valoro.hu

2021
2021

Alkalmazkodunk a new normalhoz

Hibrid működésünk kereteit közösen alakítjuk ki a csapattal. Coaching és tréning módszertanainkban hibrid is működünk.

2021

Digital Learning

Digital Learning

Elkezdjük aktívan a Digital Learning módszertanunkat fejleszteni, ami az újfajta tanulási módok támogató fejlesztő eszköze.

Kultúraváltás támogatása

Több partnerünknél is teljes szervezeten vagy vezetői csoportokon átívelő szemlélet és kultúraformáló programokat alkotunk az aktuális trendek szerinti témákban (Servant Leadership, Growth Mindset, coaching stílusú vezetés) 

2022
2022

HR Radar felmérés és tanulmány

HR Radar felmérés és tanulmány

HR Radar: útjára indítottunk egy országos szakmai felmérést, amiben 2022 HR kihívásait mértük fel. A publikált eredményeink később hivatkozási alapul szolgálnak több helyen a gazdasági médiában. 

2022

Automatizáció

Automatizáció

Bennünket is utolér az automatizáció, amivel optimalizáljuk a folyamatainkat, könnyebbé és gyorsabbá tesszük a mindennapi háttérműködéshez kapcsolódó munkákat. Például automatikus riportokat, értesítőket generálunk, amiben minden információ up-to-date.

2022

Coach pool

Bővítjük a coach pool-unkat, több ügyfelünknél kerülünk be a coaching üzletágunkkal is, képzett szakemberekkel, több irányzat szerint dolgozunk. 

2022

10 éves a Valoro

10 évesek lettünk, ennek kapcsán újradesignoljuk önmagunkat, új logo készül és természetesen az ünneplésre is sort kerítünk. 🙂 

WordPress PopUp Plugin